Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Sportstimulering Ouders met kinderen: Outdeur

  • Marjolein Oversteegen

    Nieuw buitensport aanbod bij Veluwetransferium Posbank.

    “Ga “out” je deur, kom bij ons: Outdeur”, dat is de slogan van het nieuwste aanbod van “ Sportieve Evenementen Peter Oversteegen”. Doel hiervan is het om kinderen, ouders en alle leeftijdsgroepen, samen te laten bewegen in de vrije natuur.

    Elke week buitensport aanbieden, dat is het nieuwste idee van “Sportieve Evenementen Peter Oversteegen”. Iedere woensdag, vanaf 28 maart tot 13 juni 2012 wil het bedrijf drie groepen per dag ontvangen; een in de ochtend en twee in de middag. De cursus in de ochtend is gericht op mensen die houden van de vrije natuur en nieuwsgierig zijn naar buitensporten. In de middag verwelkomen we graag kinderen (10-12) en (12-15) met hun ouders. Echt uniek is het feit, dat de deelnemers iedere week een andere buitensport wordt aangeboden, variërend in fysieke intensiteit. Natuurlijk wordt ook rekening gehouden met weersomstandigheden; maar de lessen gaan altijd door. Je kiest zelf welke weken (buitensporten) je meedoet. De activiteiten van de ochtendgroep variëren van lekker nordic walken tot kennis maken met GPS of e-bike. ‘s Middags maken ouders met hun kinderen bijvoorbeeld een tocht met mountainbike of Downhill steppen. De deelnemers worden bij het bezoekerscentrum van de Veluwezoom ontvangen en zijn actief op de mooiste plekken van de Veluwe.

    Geïnteresseerden kunnen een “sportpas voor 4 keer” kopen, die tot 13 juni 2012 geldig is. Zo kan men bijvoorbeeld in de eerste week deelnemen, twee weken pauze houden en dan weer een keer meedoen, omdat ze graag die sport van die dag willen doen.

    Vanuit Veluwetransferium Posbank

    Heuvenseweg 5a, 6991JE Rheden.

  • Marjolein Oversteegen

    Je kunt je aanmelden via info@peteroversteegen.nl of even bellen naar 026 4953050. De kosten bedragen €35,- voor een sportpas voor 4keer sporten. Bij aanmelding vóór 23 maart krijgt de 2e persoon (bijvoorbeeld kind of partner) 50% korting.