Danielle Budel heeft zich in Velp (bij Arnhem) gevestigd met een praktijk voor kindercoaching: ‘Gaaf Kwadraat’. Danielle helpt en ondersteunt kinderen die last hebben van o.a. faalangst, verlegenheid, pestgedrag, snel boos worden of iets verdrietigs hebben meegemaakt. Zij is gecertificeerd kindercoach. Haar werkwijze richt zich op het probleemoplossend vermogen van het kind zelf en zijn ouders. Door gebruik te maken van speelse en creatieve technieken. Basis daarvan is de zogenoemde Kids’ Skills-methode.

Doelgroep

Gaaf Kwadraat biedt hulp aan alle kinderen tussen de 5 en 15 jaar en hun ouders op sociaal-emotioneel gebied. Daarnaast heeft Danielle speciale ervaring met gevoelige en begaafde kinderen. Zij ondersteunt en begeleidt kinderen en adviseert ouders. Indien gewenst kan zij ouders terzijde staan als intermediair naar school toe.

Tarieven

De diensten van Gaaf Kwadraat komen in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste Zorgverzekeraars. Een traject met een kind hoeft meestal niet meer dan vijf á zeven sessies te duren. Voor meer informatie over een intakegesprek en tarieven kunt u contact opnemen met Gaaf Kwadraat. Bereikbaar op 06-46664768 of kijk op de website: site Gaaf Kwadraat.